Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
Измама |
Jul 31 2010, 20:59
Коментар
|
|
|
Свежа краставичка ![]() Група: Потребители Мнения: 10 Регистриран на: 7-April 10 Потребител: 8,749 |
Има доста измамници в тази игра от страна на други лейдита днес ми отнеха лейдито Elis89 с измама казаха ми че щяла да отиде в Италия и си раздавала диамантите....Ако мойе да ми върнете лейдито...
НЕ ИГРАЙТЕ НА ДУЕЛИ С ЛЕЙДИТО Elis89 ПОНЕЖЕ ТЯ Е ОТНЕТА ОТ СОПСТВЕНИКА И..... |
|
|
|
Jul 31 2010, 21:03
Коментар
|
|
![]() Бъбривка ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Мнения: 1,980 Регистриран на: 8-January 10 От: Варна Потребител: 3,860 |
Аз бях сляпа да ти кажа, преди силна вилна да създадеш нова тема можеше да си направиш труда да прочетеш правилата и да използваш търсене айде край!Лично твой си е проблема, че си дала парола и потребителско име!!!
-------------------- ![]() Секс едва лии just кавали [mm] |
|
|
|
Jul 31 2010, 21:03
Коментар
|
|
![]() Срамежливка ![]() ![]() Група: Потребители Мнения: 594 Регистриран на: 9-February 10 От: Русе Потребител: 5,454 |
Да има много измамници, но ти водиш отговорност за лейдито си !
Намали си шрифта ! Смята се за викане и е забранено толкова голям шрифт! Другия начин е да натиснеш за забравена парола да се напишеш потр. име и имейла така ще ти дадът нова парола, но и ако и имейла не си помниш не мога да ти помогна с друг начин... -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 31 2010, 21:09
Коментар
|
|
![]() Бъбривка ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Мнения: 1,683 Регистриран на: 5-February 10 Потребител: 5,276 |
Айде сега си намали шрифта и спазвай разделите .. Да не си си давала паролата, бе ! Айде попречи ми да играя дуели с нея понеже тя е от нета от соПственика й ...
|
|
|
|
Jul 31 2010, 21:10
Коментар
|
|
![]() Срамежливка ![]() ![]() Група: Модератори Мнения: 772 Регистриран на: 1-May 10 Потребител: 9,846 |
Цитат elis89 Писането с големи букви се счита за викане, моля да използвате търсене преди да създавате нова тема!!!! Наказание за червения шрифт отивате директно в читалнята да прочетете правилата във форума. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Времето сега е: 7th September 2010 - 04:53 |